Tom Schouten Wielersport
Dr. Lelykade 272A
2583 CP Scheveningen
Tel. 070 355 61 12

Trainingsplanner

Zoetemelk zei al: ‘De Tour wordt in bed gewonnen.’ Ah gelukkig, wat sex betreft mag u dus voluit gaan! Maar trainen voor een bepaalde wedstrijd, toertocht of cyclo kan ook teveel trainen zijn. Of op het verkeerde moment trainen zijn. Of simpelweg te weinig. En hoe zit het met verzuring en de fabeltjes eromheen?

Joop bedoelde met zijn uitspraak natuurlijk ‘veel rusten na de inspanning’! Maar wat vast wel mag is een van uw rustperiodes besteden aan een bezoek aan inspanningsfysioloog Adrie van Diemen. Die is goed genoeg om al acht jaar de Rabobank-wielerploegen te mogen begeleiden en begeleidt al twintig jaar fietsers, wielrenners en alles daartussen in.

 

Samen met u zet Adrie van Diemen graag de beste trainingsopbouw voor uw sportieve doel uit, met zijn WebTrainer. Wilt u ook weten hoe goed uw conditie is en vooral hoe u het best kunt trainen? Adrie, neem even de kop over!

 

Inspanningstest
Okee, via een inspanningstest bekijken we hoe goed uw conditie is en bepalen we uw trainingszones. Natuurlijk stellen we ook uw ideale lichaamsgewicht voor een goede fysieke conditie en gezondheid vast.

Verslag
Terwijl u een verfrissende douche neemt, maken wij een verslag van de inspanningstest. Dit verslag bespreken we meteen met u.Trainingsplan
Vervolgens geeft u aan waar u voor wilt trainen. Vooral voor een goede gezondheid, het rijden van cyclo’s of voor wedstrijden? Elk doel is mogelijk.

In onderling overleg en rekening houdend met de tijd die u aan uw training wilt en kunt besteden, maken we een trainingsplan. Dit plan zetten we samen met een logboekje op uw eigen internetpagina. Trainingsbegeleiding
Natuurlijk helpen en ondersteunen we u bij de uitvoering. Zo nodig stellen we uw trainingsplan bij. En hebt u vragen, bel dan gewoon!Zie voor meer informatie www.webtrainer.nl of bel 070-346 1234.

ACTIE: de eerste maand ‘niet goed, geld terug’!